Puglia is one of 15 places to go before they get famous, Huff Post says

Posted on May 23 2014 by Simona Giacobbi
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1986

Ostuni

Puglia is one of the 15 places to visit before they become famous. The U.S. HuffPost has compiled a guide of fifteen wonders of the world still little known by tourists: from Puglia to Myanmar, through Belize.
According to Huffington Post since foodie travel is on the rise, Puglia (“Apulia” to the English-speaking set) is going to become a familiar name. In the heel of Italy’s boot, the Mediterranean diet takes one of its purest and most delicious forms: food (think olive oil, artichokes, and salami) is locally sourced, restaurants are quaint yet high-quality, and you can sleep in a converted farmhouse (masseria). “Did we mention most of this happens beachside?” Huffington Post journalist Suzy Strutner says.

Giornalista professionista emiliana, fondatrice del sito PugliaMonAmour.it, laurea in lingue e master in Social Communication. Cresciuta a tortelli e gnocchi, impara a cucinare in Canada dove ha vissuto sei anni e dove ha lavorato per il Corriere Canadese. Amante e studiosa del barbecue, creatrice del food blog PastaLovesMe.com e delle Pizze Pioggia e Puglia Mon Amour inserite nel menu di una pizzeria di Cisternino, tra le più apprezzate, ama cucinare, raccontare, fotografare, organizzare eventi e... fare la pizza napoletana in casa. Fa parte dell'Associazione Le Donne del Vino Delegazione Puglia, è stata giudice in diversi concorsi enogastronomici e ha collaborato con il Cucchiaio d'Argento e I Love Italian Food. Conduce su Telenorba la trasmissione “I colori della nostra terra”, approfondimento settimanale sul territorio, turismo, agroalimentare ed enogastronomia.

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