Novecento Ristorante & Wine Bar (Bitetto, Bari)

Posted on May 27 2014 by Simona Giacobbi

Menu
A la carte or fixed price Apulian menus that change every 15 days for the best selection of fresh food.
Food
Apulian cuisine with a surprising modern touch. As an appetizer, the cold-smoked burrata cheese from Andria is spectacular.
Wine Selection
A big selection of Apulian and famous national wines.
Location
Very close to Bitetto city centre. Easy to find. Parking on the street.
Ambience
Elegant, but not formal. Relaxing music. Ideal for romantic dinners. Polite, friendly and competent staff.
The bill
Nice surprises do not stop just at the chef dishes. Very competitive prices. For a full meal, from appetizer to dessert, it is easy to spend less than 50 euros per person, beverages not included. Alternatively, the fixed price menu cost is 35 euros per person.

Last visited: 05/23/2014

Novecento Ristorante & Wine Bar
via Estramurale Lucatorto, 38
Bitetto (Bari)
Tel: (+39) 080 9920481
Closed on Wednesday

Giornalista professionista emiliana, fondatrice del sito PugliaMonAmour.it, laurea in lingue e master in Social Communication. Cresciuta a tortelli e gnocchi, impara a cucinare in Canada dove ha vissuto sei anni e dove ha lavorato per il Corriere Canadese. Amante e studiosa del barbecue, creatrice del food blog PastaLovesMe.com e delle Pizze Pioggia e Puglia Mon Amour inserite nel menu di una pizzeria di Cisternino, tra le più apprezzate, ama cucinare, raccontare, fotografare, organizzare eventi e... fare la pizza napoletana in casa. Fa parte dell'Associazione Le Donne del Vino Delegazione Puglia, è stata giudice in diversi concorsi enogastronomici e ha collaborato con il Cucchiaio d'Argento e I Love Italian Food. Conduce su Telenorba la trasmissione “I colori della nostra terra”, approfondimento settimanale sul territorio, turismo, agroalimentare ed enogastronomia.

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