18013

Carne e pesce

CARNE

[fontawesome icon=”fa fa-cutlery” size=”lg or 2x or 3x or 4x or 5x” iconcolor=”” fixed=”yes or no” ] Bombette

[fontawesome icon=”fa fa-cutlery” size=”lg or 2x or 3x or 4x or 5x” iconcolor=”” fixed=”yes or no” ] Braciole o brasciole

[fontawesome icon=”fa fa-cutlery” size=”lg or 2x or 3x or 4x or 5x” iconcolor=”” fixed=”yes or no” ] Carne podolica della Murgia e Gargano

[fontawesome icon=”fa fa-cutlery” size=”lg or 2x or 3x or 4x or 5x” iconcolor=”” fixed=”yes or no” ] Carne di cavallo

[fontawesome icon=”fa fa-cutlery” size=”lg or 2x or 3x or 4x or 5x” iconcolor=”” fixed=”yes or no” ] Cervellata di Toritto

[fontawesome icon=”fa fa-cutlery” size=”lg or 2x or 3x or 4x or 5x” iconcolor=”” fixed=”yes or no” ] Gnummareddi o torcinelli

[fontawesome icon=”fa fa-cutlery” size=”lg or 2x or 3x or 4x or 5x” iconcolor=”” fixed=”yes or no” ] Muschiska e carne di capra garganica

[fontawesome icon=”fa fa-cutlery” size=”lg or 2x or 3x or 4x or 5x” iconcolor=”” fixed=”yes or no” ] Pzzntell e Marro di Gravina

[fontawesome icon=”fa fa-cutlery” size=”lg or 2x or 3x or 4x or 5x” iconcolor=”” fixed=”yes or no” ] Salsiccia a punta di coltello dell’Alta Murgia

[fontawesome icon=”fa fa-cutlery” size=”lg or 2x or 3x or 4x or 5x” iconcolor=”” fixed=”yes or no” ] Zampina

PESCE

[fontawesome icon=”fa fa-cutlery” size=”lg or 2x or 3x or 4x or 5x” iconcolor=”” fixed=”yes or no” ] Crudo di mare